légifotózás
tandemugrás
pilótaképzés
sétarepülés
Jelentkezés (30/281-4623)
Mi érdekelne:
Időpont:
Név:
E-mail cím:
Telefonszám:
 

Ejtőernyős tandemugrás Győr - Tandemugrás Győr


Ejtőernyős tandemugrás? Jöhet!

„ Szárnyad sincs, mégis szállsz!” Talán ez az, ami a legjobban jellemezhetné a tandemugrást. Valószínű, hogy te is elgondolkodtál már azon, hogy milyen lehet a világ tetejéről egy repülőgépből kiugrani, és egy karcolás nélkül, hatalmas vigyorral az arcodon földet érni. Velünk mindezt átélheted! Ejtőernyős tandemugrás Győrben!


Ha az elképzelés már meg van, és rászántad magad arra, hogy kipróbáld a fent említetteket, elmondom, hogy hogyan is zajlik egy ejtőernyős tandemugrás menete.


A tandemugrást egy a szakmában a legjobb, több ezer ugrással rendelkező tandempilótával, egy közös ernyő használatával hajthatsz végre, amelyet külön erre a célra fejlesztettek ki. Amiről gyermekként, talán még tinédzserként is álmodoztál, most a valóságban is átélheted! Számodra a szórakozás, számunkra a biztonságod a legfontosabb, ezért minimum 3000 méter magasról engedünk szabadon szállni, egy speciálisan erre a célra kifejlesztett hevederben, amely segítségével a pilótáddal egymáshoz vagytok erősítve, majd ő elrugaszkodik veled, zuhantok kb. 35-40 másodpercet, majd kinyitja az ejtőernyőt, ereszkedtek mintegy 5 percet és vígan landoltok, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.
Az ejtőernyős tandemugrás során mindent a pilóta végez: a kiugrást, a zuhanási testhelyzet stabilizálását, stabilizátor ernyő kidobását, ejtőernyő nyitását. Neked mindössze annyi a feladatod, hogy élvezd az ugrást és a zuhanást, és hogy ha már egyszer fent vagy, megcsodáld az alattad elfekvő tájat és a meseszép kilátást. A tandemugrás maximális biztonságát nyújtja az alapos felkészülés, többszörös nyitási terhelésre tesztelt heveder, két ejtőernyő (egy fő- és egy tartalék), automata nyitó-készülék, amely a magasságot és a zuhanási sebességet érzékeli. A tandemugrás alatt ért élmények, az izgalom, ami úrrá lesz rajtad leírhatatlanok, ezért az ugrásodról, nagy felbontású kép és videó készül, a felkészüléstől egészen a földetérésig, így újra és újra átélheted az ugrás előtt és közben megélt pillanatokat.

A tandemugrás feltételei
Minden előképzettség és orvosi vizsgálat nélkül kipróbálhatja bárki, aki nem nehezebb, mint 100 kg. Felszállás előtt szükséges 15 perc, ami felkészülési idő. Az előkészítés során megtudod, mi a pontos teendőd a gépbeszállástól egészen a földetérésig. Az ugrófelszerelést mi biztosítjuk (ejtőernyő, heveder, ugróruha, szemüveg). Elég ha kényelmes, laza, sportos öltözéket viselsz. A tandemugrást megelőzően nem tanácsos sokat enni, de ne is üres gyomorral érkezz. Neked a legfontosabb dolgod élvezni mindazt, amit elképzeltél, és felejthetetlen emlékekkel távozni a repülőtérről életed egyik, garantáltan legizgalmasabb utazásával.


Tandemugrás ára kamerás felvétel nélkül 50 000Ft
Tandemugrás ára + külső operatőr 60 000Ft
Tandemugrás ára + külsőp. +kézikamera 70 000Ft
Aktuális cikkek, információk
Copyright Győr és Környéke Repülést Szeretők Klubja
Minden jog fenntartva.